I enjoy one to 4 days and you may step 3 nights

Saturday,

Because malam ni sister rajin sangat taip writings, therefore sis nak ceritaa lahh pasal Anisah Emran. Hiks.:) Who’s she for me personally? Dia ni ibarat belangkas aku big date matrik, org cakap dia adik aku. Kat mana2 jee aku pergi tak sah takde Nisaa. Aku pulak jenis pilih kawan sebenarnyaa, maka dia antara org2 yang terpilih untuk jadi sebahagia dari hidup aku sepanjang kat matrik duluu.

Mission Completed

Hellooo. Yee yeee tengah active FYP ni tapi brother gatal tangan nak taip ceritaaa ni. HAHA. Sajee nak taip walau dah melekat dalam kotak memori, mana lahh tahu esok lusa sibling hilang ingatan, adalah bukti nak bagi pulih ingatan balik kann. Sebab nanti hilang kenangan manis, tak syiokkk ahhh. Okayy dahh dahh, returning to the story.

Sis taip entry ni dengan senyum tak sudah walaupun penat sebenarnya harini. Maklumlahh semalam sampai je Ganu sis terus jadi driver melayankan girlfriends semua ni makan laahhh apa lahh. Takpee sis dah biasaaa. :p Pahtu tidur pulakk pukul 4, haa amik kauu nak dekat pukul 9 baru sedar, tu pun sambung tidur balik. Hekhek. Buruk perangai sis sebenarnyaaa. >,< Nasib sedar nak pi jumpa SV. Tu yang bertambah kusut kepala sis. Ehh terlarii topik lagi. Baru taip, klu cerita mulut lagi banyak persimpangan nyaa ni. :D

Okayyyy, soo sebenarnyaa cousin nak share ‘How the plan started’ Haha. Sister ni jenis, kalau dia nak dia buat. Very kalau ada yang mulut-mulut mengataaa, « Weyyy sanggup kau pergi JB semata-mata nak tengok dia konvo? », « Tak kahwin lagi kot, dah kecoh2. » or at all kalau ada yang nak mengata tu kannn. Senang jelaa aku nak cakap kat sini, aku jee tahu banyak mana dia berhabis untuk aku. Yelaa takkan setiap kali keluar, dia berhabis duit belanja makan, belanja duit minyak apa semuaa tu nak kene update satu malaysia kann. Takkan lahh aku takde common sense bab2 macam ni. Malu escort sites Phoenix kot org berhabis duit untuk kau padahal ‘TAK KAHWIN LAGI KOTTTT. ‘ Ehh tercaps lock pulak :p

So the bundle already been bila aku selalu dapat mcm2 dari diaa, managed nak balas tuu mestilahh kene plan baik punyaaaa. Haha. dos bulan punya bundle tauu. Tak percaya tanya Nisaa. Huhu. Tapi sepanjang dos bulan tuuu mcm2 package lahhh terkeluar dari kepala aku nii. Tapi a portion of the plan is actually nak datang buat wonder jee. Heee. Alang2 Nisa asyikk provok aku suh datang JB very aku pun bgtau lahh Nisaa tunggu cik abe aku konvo aku datang sekali jumpaa. Tapi pai jadi package tuu. Biarlahh aku je yg tahu.

Bundle yang aku boleh cerita kat sini, kronologinyaaa macam ni laa. Aku janji dengan Nisaa nak dtg JB, very bila aku dapat tahu cik abe kita konvo bulan 4 haaa mmg sekali bundle lahh. Aku pun bgtau lahh Nisaa. « Nisaaaaa, kau tunggu ehh aku dtg JB bulan 4 nanti. » Nisa punya excited tu setiap bulan dia tanya aku jadi ke tak datang, tapi bila tanyaa cik abe ni dia asyik lahh tak tahu bila precise tarikh dia konvo. Sampai dahh bulan 4, aku tanya lagi tapi kali ni tahu dahh tarikh cuma tatahu bila tarikh dia naik pentas. Huhu. Punya taknak dia syak sampai sanggup pergi cari kat web page Fesko UTM, siap pm haa jangan tatahuu. Pahtu bukak web site tengok tarikh konvo, last2 cik abe sendiri bagitau. Kahkah. Rasa mcm weyyy baik tayah cari, last2 senang jee nak tahu, siap tahu plan hari konvo dia lagiii. Cisss.

Okayy lepas dah dapat tahu, seminggu lebih sebelum tu lagi aku dah beli tiket, taknak nanti kelam kabut cari tiket. Very benda first dah settle. Tinggal nak pergi jee. Tapi dok fikir pulakk nak bagi apaa, sebabnyaa taknak bagi bunga, nanti layu, masuk tong sampah, taknak bagi coklat, nanti panas2 cair pahtu takde benda nak buat kenangan, nanti makan keluar balik :p Pahtu nak bagi barang2 lelaki, alamakkk lari bajet lahh pulak sebab barang2 lelaki awat mahainyaaa. Kah! Makanyaaa step 3 hari sebelum pergi purchase lahh kat Puteri owl comel cantik yang rasa sayang pulak nak bagi. Kahkah. Ni hadiah mmg fresh punyaaa, sebelum pergi stesen bas pagi tu baru pi amik kat rumah Puteri.